В  момент когато Украйна води война, ние, които изповядваме едни

...
 
В  момент когато Украйна води война, ние, които изповядваме едни
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Против референдум за еврото сме

 

„ В  момент когато Украйна води война, ние, които изповядваме едни и същи полезности, би трябвало да я поддържаме категорично. “  Това сподели в ефира на Българска национална телевизия, Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ.

„ Ние от ГЕРБ-СДС с големи взаимни отстъпки дадохме поддръжка, с цел да има постоянно държавно управление, напомни тя, като акцентира, че думата „ сглобка “ не е част от речника й.

„ Дадохме време на това държавно управление и поддръжката би трябвало да има доста ясни причини. По отношение на средствата в Министерство на вътрешните работи ние поддържаме настояванията за нараствания на запратите, както и нарастване на бюджета за просвета, “ сподели тя.

„ Г-н Димитър Радев като гуверньор на Българска народна банка сподели, че работи доста старателно, той е същински експерт и дружно с сътрудниците от Демократична България считаме, че той би трябвало да има втори мандат. Предстои през последваща седмица да обсъдим и въпроси за другите регулатори, “ сподели тя.

По отношение еврото въпросът касае интернационален контракт, по тази причина сме срещу референдума, твърди Атанасова.

Имунитета на Борисов тя назова политическа дъвка.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР